Fotojeanique
/

Fotografie door Jeanique van den Berg

 

Agenda


PINKSTER KUNSTROUTE SELLINGEN    Gecanceled vanwege Corona: in plaats daarvan posten alle kunstenaars een filmpje van hun werken die te zien zouden zijn geweest op de facebook pagina van Kunstroute Pinksteren. Bekijk het filmpje hier onder.


Een verrassende en veelzijdige kunstroute die zowel per fiets, auto of wandelend kan worden afgelegd.

31 mei t/m 1 juni 2020

Locatie: Kanaalweg 5, Sellingen

Dit jaar doet Fotojeanique voor het eerst mee aan deze route. Als Zomergast sta ik op locatie D bij Vilma van den Berg (vilma-art).

De Pinkster Kunstroute, onderdeel van Kunst aan de Rand van Nederland, is een inmiddels niet meer weg te denken evenement in het grensgebied. De charme van deze route is dat er ieder jaar weer andere kunstenaars meedoen. Ook zij die al eerder deelnamen zullen u met nieuw werk verrassen.

Tijdens beide Pinksterdagen is er voor de 9e keer een gevarieerde kunstroute in Sellingen Zuid. Een groep kunstenaars, wonend en werkend in het prachtige natuurgebied de Holle Beetse Vennenkampen zijn deze route 9 jaar geleden gestart. Zij stellen hun atelier en tuin open voor publiek. Naast de vaste groep van kunstenaars kunt u ook genieten van de Zomergasten die op de diverse locaties hun uiteen lopende werk zullen exposeren. Vorig jaar deden er 22 kunstenaars mee en bezochten bijna 1000 bezoekers deze kunstroute. 

Voor meer informatie over de kunstenaars die dit jaar mee doen en een plattegrond voor de route: klik hier  
Map
Instagram